Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری روز پنجشنبه در گردهمایی ائمه جمعه یزد که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد، افزود: برای تحقق این امر مهم، ائمه جمعه در مناطق مختلف با همراهی نخبگان و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه برنامه اعتلای فرهنگی و ایمانی مناطق و شهرستان‌ها از سوی این شورا ابلاغ شده است، به اهمیت توجه جدی به مسایل فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: برای انجام امور معنوی و فرهنگی همه باید در کنار هم برای اجرای طرح‌ها با ائمه جمعه همکاری مناسب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول به اهمیت برنامه‌محوری و داشتن طرح در هر اقدام بر حسب نیازها و مطالبات در کشور اشاره کرد و یادآور شد: حرکت جدی و موثر طبق برنامه‌های فرهنگی با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها موجب رسیدن به اهداف و نتایج موثر و مدنظر می شود.

حاج علی‌اکبری اظهار کرد: ائمه جمعه در کشور برای تقویت قرارگاه‌های استانی و شهرستان‌ها با برنامه‌ریزی فرهنگی اقدام کنند و امور مرتبط را بر اساس برنامه تا حصوص نتیجه پیگیری کنند که این امر نقش مهمی در تحقق اهداف نظام و انقلاب اسلامی دارد.

وی بیان کرد:  شناسایی دقیق و کامل ظرفیت‌های هر منطقه و مرتبط کردن آن ظرفیت با نقاط اولویت‌دار جزو رسالت و وظیفه مهم ائمه جمعه است که هرچند این کار دشواری‌های خودش را دارد اما انجام آن‌ ممکن است و همه همکاری لازم را داشته باشند.          

همچنین نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با قدردانی از حجت‌الاسلام حاج علی‌اکبری در سفر به یزد گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی به خصوص اعتلای فرهنگی و ایمانی شهرها از عمده‌ترین و محوری‌ترین برنامه‌هاست که باید برای انجام آن تلاش کرد.

آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در این نشست با قدردانی از تلاش ائمه جمعه و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان افزود: اجرای طرح‌های ایمانی و فرهنگی با استفاده تمامی طرفیت‌ها توسط تمامی نخبگان و ائمه جمعه پیگیری و اقدام لازم به عمل آید.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف فرهنگی بر اساس برنامه‌های شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به همراهی و حضور فعال صاحبان فرهنگ و خرد نیاز است و ائمه جمعه باید از این ظرفیت‌ها به خصوص جوانان مومن و انقلابی استفاده کنند.

امام جمعه یزد یادآور شد: تقویت حوزه‌های علمیه، توجه به موضوع ارتقای معنوی جوانان و  توسعه‌ مدارس معارف از دیگر برنامه‌های محوری است که باید از سوی نهاد نمازجمعه در استان با همراهی ائمه جمعه و سایر مسوولان پیگیری تا  وظایف مربوطه محقق شود.

در ۲۸ شهر و روستای استان یزد نمازجمعه اقامه می‌شود.

برچسب‌ها یزد ستاد اقامه نماز کشور محمدجواد حاج علی اکبری آیت الله محمدرضا ناصری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد ستاد اقامه نماز کشور محمدجواد حاج علی اکبری یزد ستاد اقامه نماز کشور محمدجواد حاج علی اکبری آیت الله محمدرضا ناصری اخبار کنکور حاج علی اکبری ائمه جمعه ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • تجلیل از مشاهیر، موجب اعتلای فرهنگی و هنری می شود
  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • دشمن در جنگ اقتصادی با مقاومت مردم نتوانسته کاری از پیش ببرد
  • واکنش ائمه جمعه به برخورد مقامات غربی با تجمع دانشجویان
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • هویت بخشی رسالت امروز معلمان است
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد